Digitala tjänster

Utveckling av hemsidor

Vi utvecklar hemsidor som både människor och maskiner vill/kan läsa. Vi fokuserar på det tekniska och de krav som Google ställer på hemsidor. Vi skapar innehåll läses av människor. Vi arbetar med hela processen från strategi, UX design, webb design, utveckling, innehåll och underhåll av hemsidor.

Digital marknadschef

Hyr en senior digital marknadschef per timme, dag eller för ett längre uppdrag. Vi matchar specifika kompetenser till respektive uppdrag. Har vi inte rätt person hos oss så kan vi erbjuda en kompetens i vårt globala nätverk. Vi har lång erfarenhet att bygga upp eller bygga vidare på en marknadsfunktion eller organisation.

Projektledare

Vi hjälper dig leda och driva ditt projekt från start till mål eller så hjälper vi dig där du behöver hjälp. Vi har lång erfarenhet av att driva tekniska, digitala och kommunikationsprojekt.

Digital ad, copy eller grafisk designer

Allt behöver paketeras snyggt för att sälja. Innehåll, teknik, innehåll, teknik och mer relevant innehåll. De digitala kanalerna ställer höga krav på rätt innehåll, både tekniskt och kommunikativt. Vi kombinerar rätt teknik, kreativitet och relevant innehåll. Alltså kommunikation som både människor och maskiner vill ta del av.

E-post marknadsföring

E-postmarknadsföring har fått en oförtjänt dåligt rykte på grund av okunskap. Rätt använd e-postmarknadsföring är den mest kostnadseffektiva marknadskommunikationen. Ett exempel är sociala medier som alltid använder e-post när de vill ha din uppmärksamhet. Vi hjälper dig att ta fram målgrupper (även e-postadresser), automatisera processer, skapa nyhetsbrev och bearbeta dina marknad. New Digital har e-postlistor till mer än 100 000 svenska beslutsfattare.

MailChimp utvecklare

Vi har lång och stor erfarenhet av att skapa, designa, programmera, automatisera, bygga processer samt mallar i MailChimp. Vi hjälper dig att komma igång och skapa din första kampanj eller skapa automatiserade processer som “nästan” sköter sig själva.

Övriga tjänster:

  • Webb film

  • E-handel/webbshop

  • Google Analytics och Search Console

  • Google Ads

  • Big Data/AI

  • Sociala Medier

  • Varumärkesstrategi

  • Digital PR

 

Samarbetar med marknadsledare

Använd styrkan från de som är marknadsledare. De har erfarenheter av vad som fungerar och vad som ger resultat. Vi behöver inte uppfinna hjulet igen utan vi använder oss av “best practice”, men anpassat efter dina behov. Vi har erfarenheten att få ihop helheten som garanterar snabba resultat och hög tillväxt.

Google_logo
WordPress-logotype
Mailchimp_Logo
woocommerce_logo
stripe_logo_2
collect_chat_logo

Vi vill gärna höra om ditt digitala projekt!