Det här är vad dina kunder och prospekts möts av när de går in på din hemsida

Inte säker hemsida – SSL Certifikat

Google ser din hemsida som osäker eftersom du inte har ett SSL certifikat installerat. Dags att göra någonting åt det? Lugn, New Digital hjälper dig. Fyll i formuläret nedan så är du säker inom 48h.

Förra året slutade Google att ranka https:// sidor. Det viktigt att din sida syns som säker vid sökningar. Att installera ett SSL Certifikat är ett måste. Google Analytics registrerar heller inte längre trafiken till och från sidor utan säkerhetscertifikat. Din hemsida är också mer öppen för hackare som vill komma åt din hemsida för brottsliga ändamål.

Visste du att det kan ta upp till 17 månader att göra sig fri från en Google Penalty?

Google bråkar inte i onödan — om ditt innehåll inte följer de riktlinjer för kvalitet som utformats kring användarupplevelsen, straffar de dig med att sluta indexera din webbplats. Det betyder att du inte längre finns i Googles sökresultat. Det kan ta upp till 17 månader att bli indexerad igen, beroende på när Google kör sina algoritmer. Man vill absolut inte bli straffad av Google för det är lika med att hemsidan inte finns längre.

Vi installerar ett SSL Certifikat åt dig inom 48h!

Vi hjälper våra kunder att bli säkrare, snabbare och snyggare på webben. Digital IQ är en modern webbyrå som skapar webbplatser som både robotar och människor vill/kan läsa. Vill du vara längst fram vad gäller digital marknadsföring och kommunikation?

Ja tack, hjälp mig installera ett SSL certifikat.  

Använd knappen eller formuläret nedan med meddelande SSL-certifikat.
Vi ringer dig direkt när vi fått in din intresseanmälan!

Vi vill gärna höra om ditt digitala projekt!